Egy átlagos kismama naplója

Egy átlagos kismama naplója

Mamas & Papas blog

2019. február 18. - Koczka Rebeka

Hahi mindenki!

A minap kaptam egy e-mailt a Mamas & Papas csapatától, hogy bloggert keresnek.

Először is, aki nem ismerné a brand-et, annak pár mondatban ismertetném. Egy olasz házaspár alapította 1981-ben Angliában, szóval kis családi vállalkozásnak indult. Ha valaki találkozott már velük (mármint nem a házaspárral) akkor tudja, hogy milyen modern stílust képviselnek. Mennyire egyedülállóak, kidolgozottak, és minőségiek az ott kapható babaholmik. Igen, tény, hogy a minőséget mindig is meg kellett fizetni és ennél  brand-nél sincs ez másképp. De aki betér bármelyik üzletükbe, az üres kézzel nem fog tudni onnan távozni. Minden megtalálható náluk egy helyen amire szükségünk lehet. A még meg nem született babánk kelengyéjétől kezdve a mamáén át a bútorokon és ruhákon keresztül a fejlesztő játékokig, mindent. Egyet sajnálok csak, hogy kizárólag Budapesten van 3 üzletük és ez tőlünk igen messze van.

Másodszorra pedig. Mióta elkezdtem blogolni rájöttem, hogy jó dolog. Örülök, hogy megoszthatom másokkal a gondolataimat, annak pedig még jobban, hogy van aki el is olvassa. Nem tudom hogyan, de a legutóbbi bejegyzésem 760-an látták! Hát én olyan boldog voltam... Ilyenkor tényleg úgy érzem, hogy nem hiába írok. 
Sok cikket és blogot olvasok és néha elképedek miket írnak az emberek, de főleg azon, hogy van aki ezeket hirdeti is... Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha valamilyen magazinnak, újságnak, internetes portálnak írhatnék az Anyaságról, arról ahogy mi ezt megéljük. Most pedig itt a remek alkalom a Mamas & Papas jóvoltából.

Jelentkeztem a felhívásukra, hát kíváncsi leszek, hogy sikerül-e bekerülnöm. Nem sok esélyt látok rá, mert biztosan sokan szeretnék magukat kipróbálni ilyen szerepben és jelentkeznek, de egy próbát megér. Ha nem sikerül akkor sem csüggedek, hiszen itt van már ez a kis blogocska, amit nevelgetek mint Abigélt.

Rengeteg ötletem van, hogy miről is írhatnék, de időm sajnos annál kevesebb, de heti legalább 1 bejegyzésre van időm. Milyen témák azok amik érdekelnének Titeket? Írjátok meg nekem!

Addig is puszi!

https://www.instagram.com/rizslabdacs/
https://www.facebook.com/rebeka.koczka.5

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr5814632560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása