Egy átlagos kismama naplója

Egy átlagos kismama naplója

A naaaaaagy fogyás?!

4. nap - És tényleg könnyebb

2019. április 18. - Koczka Rebeka

Szia!

Hozzád szólók akinek éppen az idejét rabolom. Igen, hozzád! Képzeld már a diétám 4. napjánál tartok! Juhuuuuuu Azt olvastam a 3D chili honlapján, hogy a 3., 14. és a 30. nap után érez az ember majd változást. És tényleg. Eltelt a 3. nap és esküszöm könnyebben keltem fel és abszolút elmúlt a kézremegés, a rosszullét vagy az éhségérzet. Semmi nem maradt belőle mára. Már nem esik nehezemre ezeket a szarokat enni. Igaz még mindig csalok, de azért nem olyan könnyű egyik napról a másikra minden csúnya és gonosz kaját kizárni az életemből... deénpróbálkozomnagyonerősen...

Menü

Reggeli: Müzli kefírrel
Tízórai: Paradicsom fűszerekkel és olajjal
Ebéd: Sárgarépa krémleves / Kuszkuszkása chilipaprikával
Uzsonna: Csokoládé chilivel
Vacsora: Saláta brokkolival és karfiollal / Kenyér sonkával és paradicsommal

Péntek van. Kinek van kedve felkelni az ágyból? Abigélnek! Mindig ÓÓÓriási mosollyal köszönt reggelente. Imádom! És ugye kelni kell mert be kell venni a 3D chili kapszulát reggeli előtt. Megcsináltam a reggelinket, be is toltuk mindketten. Egy kis játék meg ilyenek aztán mehet a délelőtti szunya. Ja nem nekem, hanem Abinak...

Én nekiálltam a család ebédjét elkészíteni ami nem más volt mint STEFÁNIA SZELET egy kis vajbab főzelékkel. Természetesen nem tudtam nem csalni. Egyszerűen imádom a nyers húst. Főleg a nyers fasírozottat, tatár beefsteak-et... Tudom, nem egészséges meg ilyenek, blablabla. Megfőztem az ebédet, közben megettem a tízóraim.

Pakolásztam, takarítottam, Abigéllel játszottunk. Úgy elment az idő mire letettem aludni, hogy már nem volt kedvem nekiállni levest főzni magamnak. Így összedobtam egy gyors kuszkuszkását. Párom megjött, megebédeltünk. Háááát. Nem volt rossz, csak a jó nem ilyen... Igazából ez a kuszkusz köretnek kb olyan kaliberű mint a rizs. Nem sok íze van, de nagyon laktató és szerintem bármihez elkészíthető. Sosem ettem még azelőtt, de lehet bevezetem az étrendünkbe.

Szokásos délutáni mókák, amíg Abi aludt nekiálltam blogot írni. Eljött az uzsonna ideje. 1 deci tej, chili, csokikockák. Valami isteni volt esküszöm. Ez a csoki-chili találkozás. Végre valami édes mennyi manna. Nagyon bejött. Omnomnomnomnom. 

Aztán kicsit rendbe tettük a kertet a Hercegnő is felébredt. Torna, móka kacagás. Mindennapos huncutságok. Elmentünk egy nagyot sétálni aztán irány az ágy. (de őszintén szólva kihagy az agyam, így pár nappal később már fogalmam sincs mit is csináltunk pontosan...sajnos ha nem írom le másnap akkor delete.) A felnőttek megvacsiztak. Gondolom már mondanom sem kell hogy csaltam. Rohadtul nem volt kedvem párolt brokkolit meg karfiolt enni... Választottam inkább egy könnyű szendvicset paradicsommal. Na de ne gondoljátok, hogy valami óriási adagot ettem a 2 vékony szelet kenyeremmel amire csak fél szelet sonka került egy fél paradicsommal... Deeeehogyis. Minek lakjak jól. Az a punciknak való...

De eltelt ez a nap is mintha muszáj lenne. Semmi buli, party, szórakozás. Nálunk ilyenek ezek a péntekek. De esküszöm, egész nap nem voltam éhes. Tényleg jobb ez a 4. nap. Pedig nem gondoltam volna, hogy fogok ilyet mondani. Ahogy azt sem, hogy egyáltalán eljutok idáig... Na pápá!

https://www.instagram.com/rizslabdacs/
https://www.facebook.com/koczka.rebeka95/

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr2514762304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása