Egy átlagos kismama naplója

Egy átlagos kismama naplója

Új év, új én

2020. január 24. - Koczka Rebeka

Sziasztok!

Hosszú, hosszú idő után nagy elhatározásra jutottam. De most tényleg!

A napokban robbant ez a médiabomba. Igen a Norbi ügy. Nem hiszem, hogy sok olyan ember lenne az országban aki, ne lenne tisztában a dologgal, vagy csak simán ne jött volna szembe vele valamilyen platformon a kijelentése.

( Ha mégse akkor tessék: https://www.facebook.com/groups/422437454800018/permalink/1050826895294401/ )

Most nem erről szeretnék írni, mert nálam sokkal kompetensebb és ismertebb emberek szólaltak fel az ügyben. Volt aki kiállt Norbiért de az emberek 90%-a teljesen nekiment. Szóval én nem ezzel fogok foglalkozni.

Viszont ahogy a címből is látszik megint csak a változás lesz a téma. Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de én szeretek folyamatosan jó irányba változni és fejlődni. És a változásra mi a legjobb időpont? Majd holnap! Majd hétfőn! Majd elsején! Majd újévkor! Igen, ezaz! Újévkor!

És itt tartok most. Igaz lassan február, de igen, most van nekem az új év! 

Szerintem a nők nagy része tesz felelőtlen kijelentéseket ilyenkor. Az egyik az ez, hogy lefogyok. Meg még kismilló másik is van de ezekkel nem untatlak. Elég lesz most ez. Szóval szerintem sok nő fogadja meg, hogy az új évben lefogy. És januárban tele a konditerem. Tudom, mert én is voltam. 2x! Kétszer! Bizonyám!!! Ilyen sokszor. Majd szembe jött velem egy felhívás. Tagja vagyok a Facebookon a LifeTilt zárt csoportjának a Bakker, lefogyok! ( https://www.facebook.com/groups/1593042514325883/?fref=nf ) csoportnak. Ugye róluk írtam már egy bejegyzést ami nem volt túl elismerő, elég csalódott voltam. ( https://kismamanaploja.blog.hu/2019/09/24/foggyunkle_lifetilt )

Szóval szembe jött egy felhívás vagyis inkább egy kihívás, ami egy 10 hetes közös fogyás. A közös fogyást értsétek úgy, hogy sok-sok nő megveszi az erre "kifejlesztett" csomagot ami diétát, fogyibogyit meg fehérjét tartalmaz és egy időben kezdik el a fogyózást. Támogatják egymást a csoportban. Ételfotókat tesznek fel, boltokat beszélnek meg ahol olcsóbban lehet vásárolni, előtte képeket tesznek fel és ami a legfontosabb TÁMOGATJÁK EGYMÁST. Lökik előre egymás seggét, hogy igenis meg tudjuk csinálni! 

Ehhez fogok csatlakozni és csatlakozzatok Ti is, hogyha gondoljátok. Nem akarom reklámozni, mert nem tudom használ-e. Ez a kihívás január 20-án kezdődött, de bárki bármikor csatlakozhat. Én is így fogok tenni februárban. És úgy döntöttem dokumentálni fogom a folyamatokat. Terveim szerint minden nap fogok blogbejegyzést írni és az Instagrammon is létrehozok egy oldalt ( https://www.instagram.com/anyavagyokesboldog/ ). Kajafotókkal, fotókkal magamról, az átalakulásról, edzésről, szenvedésről, kínokról, csalónapokról (NEM LESZ!!!!), készülődésről. Nem lájkvadászat vagy követő gyűjtés, hanem magamnak készítem, mint egy digitális naplót, de megosztom veletek, hátha inspirálok valakit.

Hogy miért februárban? Mert február elsején DISZNÓVÁGÁS LESZ! Igen tudom szegény Matild cucu, de most nem ez a téma. És még azért is, mert januárban eléggé kiköltekeztünk. Nem akartam még ezzel is terhelni a családi kasszát. Hát mindenkinél van ilyen...

Szóval én február 5-én fogom kezdeni. Hogy őszinte legyek már nagyon várom!

A következő bejegyzésekben mindent folyamatosan dokumentálok. Tartsatok velem!

Puszi!

https://www.instagram.com/anyavagyokesboldog/
https://www.facebook.com/koczka.rebeka95/
https://www.instagram.com/rizslabdacs/
https://www.facebook.com/lifetiltblog/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/groups/1593042514325883/
https://www.facebook.com/groups/wearelifetilt/

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr7415423122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása