Egy átlagos kismama naplója

Egy átlagos kismama naplója

Elkezdtük a tesztelést: Baby Dove fürdető

2018. október 22. - Koczka Rebeka

baby-dove-sensitive-head-toe-wash-1400948_png_ulenscale_490x490.pngSziasztok!

A tegnapi napon Abi babánkkal elkezdtük a Dove legújabb termékcsaládjának a tesztelését a trnd jóvoltából. Bekerültünk az 500 legszerencsésebb ember közé így kaptunk egy szuper kis csomagot. A tartalma: egy 400 ml-es fürdető, egy 400 ml-es testápoló és 18 darab mini fürdetőt, hogy másokkal is együtt tesztelhessünk. Ezek közül már néhányat sikerült is kiosztani!

Ebben a bejegyzésben a Baby Dove fürdetőjéről fogom elmondani Nektek a véleményem, tapasztalatom. Volt már egy rövidke videó néhány bejegyzéssel ez előtt az első benyomásról. Most kicsit részletesebben fogok róla beszámolni.

Az első ami szembetűnő az a kinézet. A Dove-tól már megszokhattuk a gömbölyded, íves formákat, a finom tapintást. Nagyon figyelnek a külcsínyre, igazán igényes lett ez a termékcsalád is. Szépek a színek, jó ránézni de mégis megakad rajta az ember szeme. Szinte ránk kiabál a polcokról az óriási Dove felirat azzal, hogy "vigyélhaza!". Kicsit luxus termék hatása van a számomra, de abszolút nem drága. Közép kategóriás 1099 Ft-tal ( a DM-ben) nem is gondolkodik sokat az ember, hogy leemelje-e a polcról vagy sem. Aki használt már Dove termékeket és meg volt vele elégedve valószínűleg meg fogja tenni. A boltban kapható kiszerelés 400 ml-es. Nagyon tetszik, hogy pumpás adagolóval van ellátva amit egy fordítással lehet nyitni vagy zárni. Ez nagyban megkönnyíti az ember lánya dolgát, ha esetleg egyedül fürdeti a csöppségét. Azt hiszem a megjelenése túl van tárgyalva...

Lássuk hát hogy mit is rejt a csomagolás.

A Dove-nak a legtöbb terméke (legalábbis amiket én próbáltam) mindegyik magában hordoz egy kis krémességet. Legyen az bőrradír, testápoló, intim mosakodó vagy akár egy dezodor. Ez a Baby Dove-nál is megtalálható. Nagyon jó állaga van, nem túl folyós, de mégis könnyeden kenhető. Nem habfürdő, hanem fürdető, így célszerű egyből a baba bőrére felvinni, hiszen nem habzik túlságosan. Sőt... Mi előtte csak gyógyszertári fürdetőt használtunk így ahhoz tudom leginkább hasonlítani. Kétszer-háromszor többet kellett felvinnem belőle, de érezhetően megtisztította a baba bőrét minden szennyeződéstől. Ezzel szemben nem szárította ki. Semleges ph-jú valamint parabén és ftalát mentes. Könnyen leöblíthető, nem hagy ragacsos vagy bármilyen más nem oda illő érzetet a bőrön. Az illata direktbe nem nagyon jött be, lehet azért mert nekem az igazi baba illat az az, amit a Pampers nyújt. Viszont a babán sokkal szerethetőbb. 

Abi bőre nem igazán érzékeny (legalábbis eddig nem volt). Abszolút nem lett tőle semmi baja. Nem jelentkezett viszketés vagy kiütés, bőrpír sem. Szemébe nem került szóval arról nem tudok nyilatkozni, hál'istennek...

Nos az első tesztelés után ennyit tudok róla mondani. Én azt mondom, hogy ha még nem találtad meg a babádnak megfelelő fürdetőt, egy próbát mindenképp megér.

 

https://www.trnd.com/hu/

https://www.dove.com/hu/baby.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr6814315991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása