Egy átlagos kismama naplója

Egy átlagos kismama naplója

Baby Dove shampoooooo

2018. október 23. - Koczka Rebeka

baby-dove-rich-shampoo-1400953_png_ulenscale_490x490.pngSziasztok!

Mint azt már mondtam, jelenleg a trnd jóvoltából Abival terméktesztelésen veszünk részt. Mégpedig a Dove egy új termékcsaládját, a Baby Dove-ot próbáljuk ki. Előző posztjaimban a fürdetőt és a testápolót veséztük ki (szegénykék). Most pedig a samponról olvashattok. Ez már nem volt a csomagban, ezt én vettem meg a popsitörlővel együtt. Ne hagyjuk ki őket se a buliból...

Ő ugyan olyan palackban található mint a tusfürdő, csak nem pumpás kiszerelésben. Pedig lehet hogy hasznosabb volna. Bár én mindig Abi buksijára csorgatom és úgy dolgozom el... Ő is ránk kiabál az óriási DOVE felirattal a polcokról és elszédít a babakék pocakjával. Szintén 1099 Ft, mint a másik két társa. 400 ml-es kiszerelésben kapható mint a többiek. (Vigyázzunk össze ne keverjük őket.)

Teljesen ugyan az az illat amit a fürdetőnél és a testápolónál már megszokhattunk. 2 napja mostam meg a picúr haját de még mindig érződik rajta. Eddig a BABÉ koszmó elleni samponját használtuk (sok sikerrel), így ahhoz tudom viszonyítani. Állagra nagyon hasonló, bár ez inkább krémes mint "zselés". Jóval többet kellett használnom belőle, hogy a kívánt hatást elérjem. Nem igazán habzik, de talán ez egy ilyen pici babánál nem is olyan nagy gond. Viszont, talán ezért is, nagyon könnyen lemosható. Puha lett Abi haja és száll minden szál amerre csak éppen jónak gondolja. Nem vettem észre, hogy kiszárította volna a fejbőrét, eddig még nem jelent meg újabb koszmó a buksiján. (Bár mégcsak egyszer használtuk) Nem viszketett neki, nincsenek kiütések vagy bőrpír. Ez is semleges ph-jú, hipoallergén és könnymentes, akárcsak a többi. (Legalábbis ez van ráírva. :D )

Ennyit a samponról az első használat után. Következő posztomban a termékcsalád utolsó tagjáról, a popsitörlőről olvashattok.

 

https://www.dove.com/hu/baby.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr6214317813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása