Egy átlagos kismama naplója

Egy átlagos kismama naplója

Anyutest és a körítés

2019. január 26. - Koczka Rebeka

Sziasztok!

Néhány napja nem írtam, mert nem tudtam igazából hogy miről posztoljak. Hát kicsit visszatérek az ANYUTEST-es bejegyzéshez. ( https://kismamanaploja.blog.hu/2019/01/18/anyutest_avagy_en_lettem_a_miloi_venusz_szules_utan ) Viszont most nem kifejezetten az alakomról lesz szó, hanem a "körítésről".

Kezdjük azzal, hogy nagyon jó babám van, így ha lerakom este 8-9 között aludni nagyon nagyon ritka, hogy 2 előtt felkel. Így az énidő ilyenkorra szorítkozik.

Nagy szerencsém van mert én festem a hajam, csinálom a körmöm így nem nagyon kell ilyenekért kimozdulnom. Mióta megvan Abi lemondtam a műszempilláról és a gyantázásról, mert kozmetikushoz jelenleg nincs lehetőségem eljutni (ha nagyon akarnám megmenne), de van epilátorom és szempillaspirálom, szóval túlélem. Egyedül a szoli az amiről a terhesség alatt voltam hajlandó lemondani. De most már eljutok oda Apuci segítségével heti 2x vagy 2 hetente 1x...

Nem vagyok megelégedve magammal, de ez teljesen az én hibám. Nem azért mert túl nagy elvárásoknak akarok megfelelni, hanem mert lusta szar vagyok. De ezen változtatni kell és fogok is. Csak hol is kezdje el az ember? 

Nem akarok túl hosszú bejegyzéseket itt hagyni, így mindent külön fogok megosztani veletek. Az első az a hajam lesz. Mindenféle termékkel, tapasztalattal.

 

Puszi

https://www.instagram.com/rizslabdacs/
https://www.facebook.com/rebeka.koczka.5

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr4814586572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása