Egy átlagos kismama naplója

Egy átlagos kismama naplója

LifeTilt Közös fogyás: 4. nap

2020. február 11. - Koczka Rebeka

Salut!

62,8 kg

Csütörtök. Hmm. Mit is mondhatnék. Ez már kispéntek. De semmi különleges. Sajnálom. Nem tudok nektek semmi újdonsággal szolgálni. Tegnap óta megint csak jobban lettünk köszönhetően a gyógyszereknek és annak, hogy Abi végig alussza az éjszakát. Imádom.

A reggelivel kapcsolatban azon gondolkodtam, hogy megsütöm a céklát. A múltkor vettem a Lidl-ben pucolt, azt hiszem talán elő is főzött, csomagolt céklát. Serpenyőben megsütöttem. Valami fantasztikus volt. Olyan, kicsit édeskés íze lett. Leginkább a kukoricához tudnám hasonlítani. Talán ez gyógyír lesz a problémámra. Majd egyszer, ha nem felejtem el mit akarok csinálni. Vagy lesz rá elég időm...

Az ebéd a szokásos. Sok-sok saláta amit almaecettel, borssal és fokhagymával ízesítek ezen kívül sütőtök egy kis kókuszzsírral valamint egy kis csirkemell pöti sóval, borssal és fokhagymával. Nem nagy durranás de nekem még mindig nagyon bejön. És az összes saláta lemegy. Sőt... Kezdtem elgondolkodni. Mi lesz akkor, ha végeztem a diétával. És már nem salátát falok. De a gyomrom kitágult. Vajon mennyi BigMac fog beleférni egyszerre?

Ma már a belem is jobban veszi a kiképzést, nem kell napi többször rohangálnom. Viszont ez lehet azért is mert elfelejtettem figyelni a napi folyadékbevitelemre. Pedig  elvileg nagyon fontos. Na majd holnap meglátjuk...

A vacsora is a szokásos, lazac, édesburgonya, saláta. Finom ez az édesburgonya, lehet bevezetem a család étrendjébe is. De rendes elkészítési módot még nem találtam ki. Bár lehet célszerűbb lenne utána olvasni. Dehát... az nem én lennék. Viszont kezdem megunni... És még van 3 nap. Jaj mi lesz ebből... Egyet mondhatok!

KITARTÁST NEKÜNK!

Puszi!

https://www.instagram.com/anyavagyokesboldog/
https://www.facebook.com/koczka.rebeka95/
https://www.instagram.com/rizslabdacs/
https://www.facebook.com/lifetiltblog/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/groups/1593042514325883/
https://www.facebook.com/groups/wearelifetilt/

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr515463908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása