Egy átlagos kismama naplója

Egy átlagos kismama naplója

Baby Dove testápoló élesítve

2018. október 23. - Koczka Rebeka

baby-dove-rich-lotion-1400949_png_ulenscale_490x490.pngSziasztok!

Az előző posztomban írtam, hogy Abi babival megkezdtük a Dove legújabb termékcsaládjának a Baby Dove-nak a tesztelését melyre a trnd jóvoltából van lehetőségünk. Szó volt már a fürdetőről, most pedig a másik tesztelendő termékről, a testápolóról fogok kicsit blablázni.

Itt is a külső ami először megfogja az embert, úgy ahogy mindennél. Nagyon kis cuki pufók a csomagolás csupán csak annyi különbséggel, hogy ez nem rendelkezik pumpás adagolóval. Szintén közép árkategóriában ácsorog a polcokon, gazdára várva a maga 1099 Ft-jával. Ez is, ugyan úgy mint a fürdető társa 400 ml-es kiszerelésben kapható. 

Fürdés után egyből ki is próbáltuk Abival. Az illata ugyan olyan mint a fürdetőé így nem fognak különböző illatok keveredni, ha közvetlenül fürdés után használjuk. Nem túl folyós, könnyen kezelhető állaga van. Nagyon szép fehér színe kellemes krémes textúrája. Nem kell belőle sok, mert különben hosszú idő amíg felszívódik. Sajnos Abi nem egy türelmes puszedli, ha öltözködésről van szó, így anyának minden énektudását be kellett vetnie, hogy be tudja kenni és fel tudjon szívódni a krém. Sokáig érződik a krém a bőrön, így nekem olyan volt utána fél órával is a kezem, mintha mindent összeragacsoznék. Ez nekem kicsit negatívum. 

Eddig nem használtam Abi bőrére testápolót így összehasonlítani nem nagyon tudom semmivel, de finom puha lett a bőre, és még másnap is érezni. Nem viszketett, nem voltak rajta kiütések vagy piros foltocskák. Az illata itt is jobb a gyermeken mint amúgy. Ez a termék is parabén és ftalát mentes. Semleges ph-jú, hipoallergén valamint könnymentes. (De hogy hogyan kerül szembe egy testápoló, azt nem tudom...)

Hát, az első tesztelés után ennyit tudok róla mondani. Ezzel a termékkel kapcsolatban is az a véleményem, hogyha valaki még nem találta meg a babájának megfelelő testápolót, mindenképp próbálja ki!

 

https://www.trnd.com/hu/

https://www.dove.com/hu/baby.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamanaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr1914316467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása